PRISER

Detta är inte något företag som har som primärt syfte att skapa vinst, utan allt är helt privat och att hyra ut till vänner, bekanta, och bekantas bekanta osv. är själva idén. Därför har vi också valt att inte här lägga ut några priser. Nämnas kan också att priserna för kommande och innevarande år fortsätter att liksom under tidigare år vara på en mycket förmånlig nivå, näst intill symboliska. Av den enkla anledning att det är bara bra om huset är bebott då och då. Och som sagt, huset är inte tänkt som en vinstmaskin...

Så, ni som är intresserade av att hyra huset, gå då in under fliken KONTAKT, skriv och berätta vilka ni är och vilken period ni är intresserade av. Så kommer inom kort ett svar om huset är ledigt tänkt period eller ej, samt information angående pris osv. Eller så sänder ni bara ett mail helt enkelt.

Mailet skickar Ni till:
lacasa@janstjernestam.com


När det gäller dom "närmast glädjande" så gäller naturligtvis andra villkor...

I huset finns den utrustning som behövs för ett normalt boende, enbart personlig utrustning behöver i princip tagas med.
Mer detaljerad information om vad som gäller angående lakan, handdukar och övrigt i huset får ni efter Er bokning. VÄLKOMNA!!

LÄNKAR